Ieperstraat 160, 8950 Heuvelland

Deze authentieke hoeve werd gebouwd in het jaar 1930 en werd reeds gedeeltelijk gerenoveerd wat het gelijkvloers en de tuin betreft. Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal, een leefruimte met open keuken, een bijkeuken, een slaapkamer en een badkamer. Vanuit de garage hebben we toegang tot de zolderruimte die over de gehele woning strekt. Hier heeft u nog carte blanche! 

De woning wordt momenteel met elektrische accumulatoren en een houthaard verwarmd. Nu de woning ook is aangesloten op het gasnet, kunt u hier de nodige update doen van de installatie.

De tuin is aangelegd, omheind en met een automatische poort afgeschermd. Hier heb je zicht op het glooiende Heuvelland met als blikvanger de Kemmelberg. De bijgebouwen en de schuur zijn structureel in goede staat. Ideaal voor het uitoefenen van een bijberoep, uitbaten van een vakantiewoning, voor het houden van paarden, enz. 

Heeft u een klik met Heuvelland, maar wenst u toch een vlotte bereikbaarheid naar de dorpskom, de de A19, N58, E25, Ieper, ... dan kan hier wellicht uw droom in vervulling gaan ... Mogelijkheid om het wonen en verbouwen te combineren! 
Stedenbouwkundige informatie op aanvraag per mail ! (perceel hoeve en perceel grond hebben niet dezelfde stedenbouwkundige bestemming). 
 

Eigenschappen

Bouwjaar
1930
Grondoppervlakte
7.953 m2
Bewoonbaar oppervlak
300 m2
Status
Verkocht
Aantal slaapkamers
5
EPC-waarde
1068 kWh/m2 per jaar (20171114-0002010489-1)
As-built attest
Niet ingegeven
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Agrarisch gebied
Verkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing