Polderhoeklaan 11, 8310 Sint-Kruis

Charmante Villa 'Wildzang' in Sint-Kruis

Deze residentieel gelegen villa straalt in zijn opmerkelijke groene kader. De aangelegde zuidgerichte tuin, met een lieflijk verborgen wandelpad langs de oude robuuste bomen, nodigt je met een knipoog uit.

Gelijkvloers: ruime inkomhal met opvallend fijne indeling naar de verschillende leefruimtes, gastentoilet, vestiaire en authentieke trap naar de eerste verdieping. Er zijn twee woonkamers aanwezig, waarbij de open haard naar de beide ruimtes kan gekoppeld worden. De beide woonkamers kunnen met een minimale inspanning ook samengebracht worden tot één grote leefruimte met een prachtig zicht naar de tuin. De keuken is gebruiksklaar en geeft toegang naar een droge kelder. Er is een dubbele garage aanwezig met geautomatiseerde poorten. Het terras  met frontaal zicht op de tuin is een absolute meerwaarde. Het gebruik van natuurlijke materialen (marmer, visgraatparket, eikenhouten deuren,...) geven een sterk karakter aan de woning.

Eerste verdieping: ruime gang met toegang naar vier volwaardige slaapkamers, waarvan enkelen voorzien van een lavabo. Badkamer met lavabo, bidet en bad. Er is een vaste trap die naar een ruime zolder leidt. Deze werd reeds ingedeeld in twee kamers waarbij u de mogelijkheid behoudt tot eigen invulling (slaapkamer, atelier, badkamer,...).

De exclusieve locatie van deze villa geeft een vlotte toegang naar Brugge en Damme.

 

Eigenschappen

Bouwjaar
1954
Grondoppervlakte
3.185 m2
Bewoonbaar oppervlak
312 m2
Status
Te koop
Prijs
€ 985.000
Aantal slaapkamers
4
EPC-waarde
348 kWh/m2 per jaar (21910313)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Lenny Jacobs

0497 38 48 31
lenny@immoacasa.be