Oekensestraat 15, 8880 Sint-Eloois-Winkel


Villa te koop in Sint-Eloois-Winkel

Deze villa met een perceel van 975m2 is gelegen op een uitstekende locatie. Ze is vlot bereikbaar via de E403 en toch rustig gelegen dankzij de doodlopende straat. Het uitzicht vanuit de tuin op de natuur en weiden zorgt voor een rustgevend gevoel.

De woning met een bewoonbare oppervlakte van 346m2 is uitstekend onderhouden en praktisch ingedeeld. Bijkomende troef: onder de woning is een grote polyvalente ruimte aanwezig die gebruikt kan worden voor verschillende mogelijkheden.

Op het gelijkvloers komt u in de woonkamer en keuken, beiden bieden zicht op de tuin en het groen. Aan de andere kant van de gang vindt u de eerste slaapkamer en badkamer met bad, douche en dubbele lavabo. Boven bevinden zich de tweede en derde slaapkamer, alsook een ruime tussenkamer.

Buiten komt u terecht op het breed terras met ingebouwde barbecue. Voorbij het terras start het degelijk onderhouden gazon. Er is ook een patio aanwezig met daarnaast een gezellig tuinhuisje. De tuin is zuidwest georiƫnteerd.

Indien u meer informatie verlangt of een bezoek wenst in te plannen, neem gerust contact op via het nummer 0493 50 76 32 of via het e-mailadres: lisa@immoacasa.be .

Wie weet kan dit uw droomwoning zijn!

Met vriendelijke groeten

Lisa Schmidt

Acasa Collection

 

Eigenschappen

Bouwjaar
1987
Grondoppervlakte
975 m2
Bewoonbaar oppervlak
346 m2
Status
Te koop
Prijs
€ 449.000
Aantal slaapkamers
3
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Verkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Mogelijk overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing