Jozef Van Walleghemstraat 10, 8200 Sint-Andries

Deze zeer verzorgde villa ligt in een rustige, doodlopende straat in een residentiële wijk op een topligging te Sint-Andries. De verschillende invalswegen naar Brugge, Oostende of Gent liggen op een boogscheut. Hier worden alle wensen om comfortabel en rustig te wonen, vervuld.
 
De ruime inkomhal met hoge plafonds geeft uit op een lichtrijke woonkamer met open haard, met aansluitend een volledig, ingerichte keuken en grote bijkeuken. Via de bijkeuken kom je in de dubbele garage. Vanuit elke ruimte heb je een directe toegang tot de tuin via grote schuiframen en kan je volop genieten van een groen zicht. Op het gelijkvloers is er ook een bureelruimte welke eveneens kan dienen als bijkomende slaapkamer.
Het totale perceel bedraagt 1400m² en heeft een aangelegde, goed onderhouden tuin welke volledig omzoomd is en die de nodige privacy en rust garandeert. De tuin is bovendien ideaal georiënteerd (zuid) met verschillende mooie terrassen. Zelfs in de avondzon is het aangenaam vertoeven onder het overdekt terras van het tuinhuis.
Op de eerste verdieping zijn er drie volwaardige, zeer grote slaapkamers . De “master bedroom” van 42m² loopt over in een ingerichte dressing en geeft ook toegang tot een ruime zolder.
De woning is niet alleen zeer praktisch ingedeeld met vele grote ingemaakte kasten maar er werd bovendien veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de gebruikte materialen: de voordeur in oude eik, de terracotta vloeren, de witsteen open haard, alarminstallatie, waterverzachter, … .
Het geheel geeft deze woning een rustiek en landelijk karakter.
 
 

Wenst u graag een bezoek, neem dat zeker contact op met Nathalie Snauwaert bij Immo Acasa op 0473/929937 of via nathalie@immoacasa.be
 

Eigenschappen

Bouwjaar
1998
Grondoppervlakte
1.400 m2
Bewoonbaar oppervlak
333 m2
Status
Te koop
Prijs
€ 825.000
Aantal slaapkamers
3
EPC-waarde
222 kWh/m2 per jaar (2074107)
As-built attest
Niet ingegeven
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Niet ingevuld
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Verkooprecht RUP
Niet ingevuld
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Niet ingevuld
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Nathalie Snauwaert

0473 92 99 37
nathalie@immoacasa.be