Notenbosdreef 7, 8210 Loppem

Architecturale villa te koop

Deze villa, gelegen in het heerlijke Costersveld, is omgeven door een feërieke tuin met een totaaloppervlakte van 4450 m².
Deze woning in loftstijl werd in een U-vorm ontworpen en is omgeven met gazon, terrassen en kleurrijke loofbossen. Stilte, privacy en comfort zorgen voor een uitzonderlijke totaalbeleving. De natuur stroomt in elke ruimte als vanzelf binnen, een steeds weer veranderend en veelzijdig canvas dat u elk seizoen zal verwonderen.

Indeling: ruime inkomhal met vestiaire, gastentoilet, toegang tot de leefruimte met een open keuken (hypergeïnstalleerd), open haard en domotica.
Master bedroom met een zeer ruime dressing. Ensuite badkamer met wastafel, inloopdouche en een par terre ligbad. Bureau met aansluitend 2 slaapkamers en een tweede badkamer met wastafel, toilet en douche.
In de gehele woning is domotica en zijn er aparte circuits van vloerverwarming. De kwalitatieve materialen zorgen voor een tijdloze en warme uitstraling (eiken parket, Dorma glazen deuren, een Somfy besturingssysteem, design radiatoren, Teletask BTicino besturing,...). De woning is ruim voorzien van stijlvolle ingemaakte kasten en schuifdeuren.

Er is een dubbele garage met mezzanine aanwezig en een automatische toegangspoort in cortenstaal. De tuin biedt architecturale verlichting en werd volledig omheind. Zeer centrale ligging met een vlotte bereikbaarheid naar alle toegangswegen. Dichte nabijheid van winkels, scholen, sport- en recreatiemogelijkheden.

Eigenschappen

Bouwjaar
1989
Grondoppervlakte
4.550 m2
Status
Te koop
Prijs
€ 920.000
Aantal slaapkamers
3
EPC-waarde
280 kWh/m2 per jaar (2219012)
As-built attest
Niet ingegeven
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Parkgebied
Verkooprecht RUP
Niet ingevuld
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Documenten

Brochure

Lenny Jacobs

0497 38 48 31
lenny@immoacasa.be