Hoogveldstraat 12, 8020 Waardamme

Langs een private weg bereik je dit comfortabele en sfeervolle landhuis op een terrein van 15.168m². De aangelegde tuin met opmerkelijke terrassen, enkele liggen verscholen langs de natuurlijke vijver, andere baden dan weer openlijk in het zonlicht, nodigen u uit om tot rust te komen. Het volledige domein staat voor een natuurlijke beleving, gemoedelijkheid en ontspanning.

Gelijkvloers; inkomhal, geïnstalleerde keuken, bijkeuken, lichtrijke orangerie, 2 ruime woonkamers, 2 uitgeruste bars, 3 toiletten, een technische ruimte, bureau, 5 slaapkamers met zicht over de landerijen en 2 badkamers. Grote ensuite dressing.
De authentieke materialen werden behouden en zorgvuldig onderhouden.

Ruime parking en carports voor 4 wagens.

In de sfeervolle vierseizoenstuin ligt het verwarmd zwembad het dichts bij de woning en zijn grote zuid-terras. Hierbij werd een pool house met buitenkeuken en bar voorzien. Een speelzone voor kinderen met toestellen. De heuse boomhut torent uit boven de 4 weides met stallingen. Ruime bijgebouwen aan de achterzijde van de weides. De natuurlijke vijver werd voorzien van pontons, gedrapeerd onder de mooiste wilgen. Hier staat het lake house met terras dat als logeerwoning voor uzelf of gasten kan benut worden, een mooier ontwaken is zelden gezien. (Mogelijkheid tot aankoop aandelen vennootschap)

 

Eigenschappen

Bouwjaar
1992
Grondoppervlakte
15.162 m2
Bewoonbaar oppervlak
480 m2
Status
Te koop
Prijs
Op aanvraag
Aantal slaapkamers
5
EPC-waarde
346 kWh/m2 per jaar
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet ingevuld
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Agrarisch gebied
Verkooprecht RUP
Niet ingevuld
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Niet ingevuld
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Documenten

Brochure

Bernard Lucker

0486 94 77 75
bernard@immoacasa.be