Dudzeelsesteenweg 646, 8380 Dudzele

Exclusieve villa-landhuis te Dudzele-Brugge

Dit exclusieve landhuis met bijgebouw en stallingen is gelegen op een perceel van 16.666 m². Zowel het landhuis als het multifunctionele bijgebouw zijn van hoogstaande kwaliteit en werden in 2018 luxueus gerenoveerd.  Bovendien werd veel aandacht besteed aan energiezuinigheid met als resultaat een EPC-waarde van 117 kWh/m². 

Het bijzondere aan deze woning is onbetwistbaar de uitstraling en de klasrijke afwerking. Open gashaarden in elke ruimte, een Godin fornuis, geluidswerende en antidiefstal glaspartijen en een zeer ruime wijnkelder zijn maar enkele elementen om op te noemen.

Het landhuis heeft een voortuin met parkeerruimte voor meerdere wagens. De ruime inkom met majestueuze trap en gastentoilet geeft uit op woonkamer in cottagestijl aan de ene zijde en de leefkamer, eetkamer, ingerichte keuken en bijkeuken aan de andere zijde.  In zowel de leefruimte, eetruimte als keuken is een open gashaard voorzien.
De trap leidt je tot een grote overloop met 3 slaapkamers, 1 dressing en 2 badkamers. De masterbedroom heeft een terras dat over de volledige diepte van de woning loopt. 
De tuin is te bereiken via de garage, bijkeuken en uiteraard de eetkamer. Aan de achterkant van de woning is een ruim terras.

Paardenliefhebbers vinden hier zeker ook hun gading dankzij de paddock en stallingen. 

Rechts van de woning ligt het multifunctionele bijgebouw van ongeveer 350 m² en dit is een onmiskenbare meerwaarde dankzij de afzonderlijke toegangsweg en parkeerruimte. Alle voorzieningen zijn gescheiden van het landhuis. Daarom kan het gebouw dienen als kangeroewoning, praktijkruimte, atelier, tentoonstellingsruimte en/of kantoorruimtes. Het bijgebouw is luxueus ingericht met een gashaard en eigen kitchenette.

Dit exclusieve landhuis geniet daarbovenop van een uitstekende ligging tussen Brugge en Knokke. 

Een echte parel.

Eigenschappen

Bouwjaar
1968
Grondoppervlakte
16.666 m2
Bewoonbaar oppervlak
550 m2
Status
Optie koop
Prijs
€ 1.550.000
Aantal slaapkamers
3
EPC-waarde
117 kWh/m2 per jaar (2248577)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Verkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing