Dudzeelsesteenweg 646, 8380 Dudzele

Exclusieve villa-landhuis te Dudzele- Brugge

Dit exclusieve landhuis met bijgebouw(en) is gelegen op een perceel van 16.666 m². Zowel het woongedeelte als het bijgebouw werden in 2018 gerenoveerd. Deze renovatie werd uitgevoerd met kwaliteitsvolle materialen en toestellen zoals open gashaarden in elke ruimte, een Godin fornuis, geluidswerende glaspartijen en een zeer ruime wijnkelder om maar enkele op te noemen. De woning is volledig geïsoleerd met een EPC-waarde van 117 kW/m².

Het perceel is ingedeeld in een voortuin met parkeerruimte voor meerdere wagens. Links bevindt zich een doorgang tot de achtertuin via de paddock. Rechts bevinden zich de bijgebouwen met nog enkele parkeerruimtes. Midden in de tuin bevindt zich een vijver.

De indeling van de woning op het gelijksvloers omvat een ruime inkom met majestueuze trap, gastentoilet, woonkamer in cottagestijl, leefkamer, eetkamer, ingerichte keuken, bijkeuken, technische ruimte en garage. In zowel de leefruimte, eetruimte als keuken is een open gashaard voorzien.

Op het eerste verdiep bevinden zich 3 slaapkamers, 1 dressing en 2 badkamers. De masterbedroom heeft een terras dat over de volledige diepte van de woning loopt. Alle ruimten worden in verbinding gebracht door de grote overloop rondom.

De tuin is te bereiken via de garage, bijkeuken en uiteraard de eetkamer. Aan de achterkant van de woning is een ruim terras voorzien

Het bijgebouw is ingedeeld in 4 delen: 2 burelen, 1 technische ruimte en een multifunctionele ruimte die op heden gebruikt wordt als stockageplaats.

Het bijzondere aan deze woning is onbetwistbaar de uitstraling en de klasrijke afwerking. De aanwezigheid van het multifunctionele bijgebouw is bovendien een onmiskenbare meerwaarde voor zowel vrije beroepen als hobbyisten. Neem daar bij de uitstekende ligging tussen Brugge en Knokke en we kunnen hier zonder verpinken spreken over een pareltje.
 

Eigenschappen

Bouwjaar
1968
Grondoppervlakte
16.666 m2
Bewoonbaar oppervlak
550 m2
Status
Te koop
Prijs
€ 1.650.000
Aantal slaapkamers
3
EPC-waarde
117 kWh/m2 per jaar (2248577)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Verkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Peter-Jan Matthijs

0495 700 900
peter-jan@immoacasa.be