Ter Doeststraat 30, 8380 Lissewege

Deze gerenoveerde hoeve uit de 18e eeuw is gelegen in natuurgebied, op een perceel van 10.534m².

Wat voorheen stallingen waren, werd destijds verbouwd door architect Van Cleven en omgevormd tot een ruime woning met bijhorende stallingen en een paardenpiste. Het resultaat van deze eerdere verbouwingen vormden de basis voor de prachtige renovatie uitgevoerd door de huidige eigenaars.
Alles werd in het werk gesteld om de typische gezellige hoevestijl te bewaren. De open haard, de balken, de vloeren versterken het warmtegevoel en zorgen ervoor dat zodra je het pand binnenstapt, de genegenheid u overvalt. Indeling: ruime inkomhal, leefruimte met zithoek en open haard, eetkamer, privé-keuken, professionele keuken, garage, 7 kamers, kelder, paardenstallen.
Loop zelf door de hoeve via de 3D film. De hoeve ligt in het pittoreske Lissewege, op 6 km van Brugge en 12 km van Knokke.

De weidsheid van de bijbehorende grond, een ruim zonnig terras en een gigantische tuin versierd met bomen, maken deze hoeve uniek. Je kan de hele dag genieten van de zon op het ruime terras, zonder gestoord te worden. Er is een parking voorzien voor 6 wagens. Heden wordt deze hoeve uitgebaat als een succesvolle en vergunde B&B met 4 kamers. Neem vlug een kijkje via de virtuele tour en ontdek deze monumentale woning!

Eigenschappen

Grondoppervlakte
10.534 m2
Bewoonbaar oppervlak
530 m2
Status
Te koop
Prijs
€ 1.250.000
Aantal slaapkamers
7
EPC-waarde
570 kWh/m2 per jaar
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet ingevuld
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Natuurgebied
Verkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Rechterlijke herstelmaatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Documenten

Brochure

Jan De Ruyter

0472 33 50 60
jan.de.ruyter@immoacasa.be