Snoekstraat 17, 8820 Torhout

Deze ruime villa garandeert u absolute rust en privacy. De achterzijde van de woning is omgeven door een prachtig eigenhandig aangeplant loofbos.

De woning werd zo ingeplant dat elke ruimte volop van zon-en daglicht geniet. Het achterliggende loofbos is een dankbare meerwaarde voor deze eigendom. De kamers presenteren in mooie volume's, de indeling is doordacht  en de tuin werd ontworpen met gazon-en terrasgedeeltes. Een complete beleving in een prachtige setting.

Gelijkvloers: ruime inkomhal met gastentoilet, vestiaire en toegang tot de woonkamer met een gekoppelde keuken, dewelke volledig is ge├»nstalleerd, en een bijkeuken. De aangename bureaukamer heeft  grote ramen die uitzicht geven op de tuin en het bos. Via de woonkamer is er toegang tot een buitenkamer en schenkt de grote open haard gezelligheid.
De woning is degelijk onderkelderd met verschillende compartimenten (wijnkelder, technische ruimte, opslagplaats,...) en omvat ook een kruipkelder over de resterende oppervlakte. Er is ook een dubbele garage en er zijn zonnepanelen voorzien.

Eerste verdieping: Een hoge grote traphal leidt u naar 5 slaapkamers en 2 badkamers. De master bedroom is gekoppeld aan een vernieuwde badkamer en geeft uit op een prachtig terras. Het glas-in-lood op het terras zijn kunstwerken  die door de avondzon voor een vrolijk lichtspel zorgen. Het volledige bovenverdiep  biedt perfecte mogelijkheden als kangoeroewoonst.

Vlotte bereikbaarheid naar Torhout, Zedelgem en E40/E403.

Eigenschappen

Bouwjaar
1997
Grondoppervlakte
3.462 m2
Bewoonbaar oppervlak
400 m2
Status
Optie koop
Prijs
€ 585.000
Aantal slaapkamers
5
EPC-waarde
191 kWh/m2 per jaar (20160430-0001858487-1)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Verkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Nathalie Snauwaert

0473 92 99 37
nathalie@immoacasa.be