Weststraat 2, 8490 Jabbeke

Deze uitzonderlijke eigendom herbergt werkelijk alle comfort van het goede leven. Elke ruimte werd liefdevol ontworpen en door vakmensen volgens de regels van de kunst uitgevoerd.

Ecologie vormt de rode draad doorheen het ganse concept. Een sublieme kruidentuin, bloemenborders, kruidendaken, mogelijkheid tot het aansluiten van de reeds aanwezige wadi met het zwembad. Het geheel ademt een thuiskomen uit, in gemoedelijkheid, rust en comfort.

De hoeve: Gelijkvloers: inkom met gastentoilet, bureau, ruime berging met technische ruimte; een geïnstalleerde keuken met gezellig eetgedeelte. Voute met woonkamer, kachel (haardschacht aanwezig en volledig vernieuwd). In deze ruimtes werden de originele gebinten behouden en bestaat de vloerbekleding uit natuursteen en parket. Eerste verdieping: 3 slaapkamers, badkamer en aparte doucheruimte.

De B&B: 3 kamers waarvan 1 familiesuite met 2 aparte slaapkamers, telkens met aparte badkamer. In elke kamer zien we eenzelfde sublieme afwerking. De verkoelende kruidendaken vervolledigen de beleving. Deze B&B is een geliefd oord, vooral binnen het segment van hethoevetoerisme.
Er is eveneens een seminarieruimte/vergaderzaal en een poolhouse met ingerichte keuken aanwezig. Tussen deze gebouwen vinden we het wellness gedeelte terug, een verwarmd zwembad, een houtgestookte sauna en een hottub.

Een eb en vloed paardenpiste met 4 paardenboxen in de stallingen en 3 weidestallingen. Er is mogelijkheid om extra mobiele stallen bij te plaatsen.

Eigenschappen

Grondoppervlakte
14.083 m2
Status
Optie koop
Prijs
€ 1.295.000
Aantal slaapkamers
3
EPC-waarde
219 kWh/m2 per jaar (20100309 - 000462717-000000013-3)
As-built attest
Niet beschikbaar
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Beschermd vastgoed
Nee
Meest recente stedenbouwkundige bestemming
Agrarisch gebied
Verkooprecht RUP
Nee
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften
Rechterlijke herstelmaatregel opgelegd
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing

Documenten

Brochure

Lenny Jacobs

0497 38 48 31
lenny@immoacasa.be