Acasa Collection neemt maatregelen tegen COVID-19.

UPDATE

Onze kantoren blijven tot 19 april gesloten. Uiteraard blijven we jullie ten dienste achter gesloten deuren en vanuit ons kot. Onze makelaars zullen uw dossiers nauwkeurig van op afstand voorbereiden en opvolgen, maar mogen geen klanten meer ontvangen of plaatsbezoeken uitvoeren.

We blijven daarbovenop steeds bereikbaar voor inlichtingen en advies via familie@albert-vastgoed.be of 0800 252 37. 

Documenten, zoals compromissen, kunnen echter digitaal ondertekend worden. Neem hiervoor contact op met de desbetreffende makelaar

België is in de greep van het coronavirus en dit merken we op de werkvloer. Ben je op zoek naar een nieuwe woonst of plan je binnenkort een bezoek in? Niet getreurd, onze makelaars blijven jullie ten dienste staan en ons kantoor blijft open op afspraak. Op deze webpagina vind je een overzicht van alle adviezen en maatregelen die wij als vastgoedkantoor nemen de komende weken.

Binnenkort een afspraak? Bel deze niet meteen af. Onze makelaars blijven jullie ten dienste staan. Volgende maatregelen zorgen voor een vlot verloop van het bezoekmoment:

  • Beperk het aantal personen bij een bezoek en breng geen kinderen mee;
  • Maak geen tactiel contact bij de begroeting en tijdens de rondleiding;
  • Respecteer de afstand van 1,5 meter;
  • Maak gebruik van onze antibacterie zeepjes, die elke makelaar ter beschikking zal stellen bij het betreden van de woning;
  • Vermijd het aanraken van voorwerpen, zoals meubels, deurklinken, enzovoort.

Voel je je ziek of behoor je tot de risicogroep? Blijf thuis en maak een nieuwe afspraak! 

In overleg met de makelaar bekijken we de mogelijkheden om de woonst via beeldmateriaal, streaming, de telefoon, facetime enzovoort alsnog zo goed mogelijk weer te geven. Een fysiek bezoek plannen we dan later in.

Als laatste gaat ons hart uit naar alle zorgverleners, veel respect voor wat jullie doen. Help elkaar, zorg voor elkaar. We wensen dan ook iedereen het beste toe. 

Het team van Acasa Collection